Egy falatnyi Nápoly

Történetünk a régmúltban kezdődik. Egy szép magyar tavaszi délelőttön egy szegedi lány nagyot álmodott és úgy döntött még előtte a világ. Mindig is dúlt benne a segítés és gondoskodás ösztöne, így egészségügyi pályát választott magának. Ebben is szeretett volna érvényesülni, és semmiképpen nem nyomta el magában ezen értékes tulajdonságát.

A világ olyan nagy és mégis sokszor oly kicsi tartja a mondás, ígyhát új kalandot keresve böngészte a térképet.

Mindig is érezte,hogy a mediterrán nyarak erővel töltenék fel Kárpátok között nemesedett vérét, ígyhát választása Olaszország csodás vidékére esett.

Néhány szükséges de meglehetősen unalmas bürokratikus lépés után már Nápoly csodás városában találta magát és egy szerető olasz család egyetlen élő nagymamáját ölelhette immáron gondozójaként.

Telt múlt az idő és hipp-hopp elröppent az a 10 év melyet hősünk, nevezzük Évának a mamma, kit nevezzünk Ninának szerető gonozásával töltött.

A szeretet szinte anya-lánya viszonnyá erősödött, de az idő sajnos eljár mindenki felett, így a család vette gondozásába utolsó hónapjaira szerető Nina mamát.

Évával könnyes búcsút intettek egymásnak, és utolsó gesztusként fogadott nagymamája egy kis füzetlapot nyújtott át történetünk hősnőjének.

A kis apró cetli mellé járt egy kedves arcra lehet anyai csók és egy „Rimani un angelo” ami annyit tesz: Maradj meg angyalnak

Éva mikor kinyitotta a lapot, szemei könnybe borultak. Nem állt más rajta mint egy olasz család több generáció óta őrzött és tökéletesített pizza receptje, melyet Nina mama a saját kezeivel vetett papírra.

Ez volt az ő búcsú ajándéka, hisz hazautazása után nem találkoztak soha többé.

Nos itthon hálás szívvel és még nagyobb szeretettel adta át és osztotta meg velünk Éva ezt a csodás ajándékot, hogy minél több emberhez eljuthasson Nina mama öröksége és tudhassák meg,hogy a pizza igazi lelke egy szerető ember melengető szerete nélkül pusztán egy étel, nem pedig Olaszország dobogó szíve.

Jó étvágyat kívánunk kedves vendégeinknek!

Rendelésleadás:

11:00 - 21:30

A kiszállítás és a csomagolás
meghatározott körzeteken belül. Más körzetekben a szállítási díjunk 590 Ft és 790 Ft közé esik. A körzetekről bővebb információ az ÁSZF-ben található.
Online rendelés

A 15%-os elviteles kedvezmény nem érvényes az Állandó akcióink között szereplő termékeinkre.